Szimpatika főoldal

Hormonfüggő rák

Az emlőrák összeállítás kezdőoldala Úgy tudom, a mellrákra való hajlam öröklődik.

A gránátalma és az emlőrák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva A gránátalma természetes hatóanyagai meggátolhatják a hormonfüggő emlődaganatok kialakulását. Egy élő szervezeten kívül végzett — in vitro — kísérletsorozat igazolta, hogy a gránátalma ellagitanninjaiból származó hatóanyagok viszonylag magas koncentrációja gátolja a daganatos emlősejtek szaporodását.

A gránátalma növényi anyagai akár az ösztrogén pozitív emlőrák kialakulását is megakadályozhatják — írja az Amerikai Rákkutató Társaság rákmegelőzéssel foglalkozó szaklapjának — a Cancer Prevention Research — januári száma.

béltisztítás gyógynövényekkel

A gránátalma gazdag ellagitanninnak nevezett glikozidokban, melyek evés közben ellagsavvá és egyéb antioxidáns hatású polifenolokká bomlanak. Már korábbi tanulmányok is kimutatták, hogy a gránátalma leve igen erős antioxidáns hatással bír. Ez a tanulmány kimutatta, hogy az ellagitanninok felelősek a gránátalma sejtburjánzást gátló hatásáért.

méregtelenítő lábfoltok fórum

Az ellagsav meggátolja az aromatáznak elnevezett enzim működését, mely a szervezetben a tesztoszteron egy részét ösztrogénné alakítja át, így a hormonfüggő emlőrák növekedése az enzimgátlás miatt állhat le. Nagyon meglepődtünk az eredményeken. Korábban a szőlőben található növényi anyagokról bizonyítottuk, hogy képesek az aromatáz enzim gátlására.

A genitális szemölcsök fizetett eltávolítása

Shiuan Chen, a tanulmány hormonfüggő rák szerzője. A tanulmányban 10 ellagitanninból származó anyagot vizsgáltak meg. Az in vitro körülmények között a sejtek burjánzását legerősebben az urolithin B nevű anyagcseretermék gátolta.

a legújabb paraziták

A gránátalma anyagainak esetleges rákmegelőző hatását további tanulmányokban kell majd bizonyítani. Azt is szem előtt kell hormonfüggő rák, hogy ezek az eredmények laboratóriumi körülmények között, sejtkultúrákon, és igen magas ellagitannin koncentrációk mellett születtek. Ismert, hogy az ellagitanninok felszívódása nem kifejezetten jó, mindezek ellenére Dr.

Gary Stoner, az Ohio Egyetem belgyógyásza az egészségtudatos emberek figyelmébe ajánlja a gránátalma fokozott fogyasztását — olvasható az EurekAlert beszámolójában. Egy másik kutató szerint szükségesek lennének olyan tanulmányok, amelyek a gránátalma fogyasztás függvényében vizsgálják a szervezet ösztrogénszintjének alakulását.

géntoxin b

Megjegyzés: a Pomi-T nevű termékben 4 olyan természetes anyag található kivonat formájában gránátalma, kurkuma, brokkoli, zöld teamelyek mindegyikéről külön-külön bebizonyították, hogy az emlőrákos betegeknél pozitív hatásúak!

Kiegészítő terápiaként kiváló választás! Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célra szolgál, nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, gyógyítására, megelőzésére és nem helyettesíti az orvosi szolgáltatásokat!

Bármilyen rákbetegség heteken belül gyógyítható Dr. Leonard Coldwell szerint