Gyomorrák - Teratoma

Gyomorrák fiataloknál. Gyomorrák - Veszélyben a fiatal felnőttek?

gyomorrák fiataloknál

Nem vették komolyan a gyomorrákos tinédzser tüneteit, végül belehalt Life. A lány nemrég gyomorrákban hunyt el.

A túl sok só is okozhatja

Semmi nem maradt meg a gyomrában a 18 éves Georgia Marrisonnak, aki néhány hét leforgása alatt 12 kilót fogyott, ám orvosai amolyan tinédzser-dolognak könyvelték el a rosszulléteket, mondván: egy botsáskára akar hasonlítani, akárcsak a többi korabeli lány. Georgia az anyukájával Georgia, akinek családi fotóit ide kattintva nézheted meg, édesanyjával együtt több hónapon át járt a tünetekkel doktortól doktorig, mire diagnosztizálták súlyos gyomorrákját.

Ekkor már azonban késő volt: a tumor átterjedt a szemére és a petefészkére.

gyomorrák fiataloknál

Ennek véget kell vetni" - mondta el a Dialy Mailnek a lány édesanyja, Joanne. A brit Gyomorrák fiataloknál Intézet szóvivője szerint tizenéves korban rendkívül ritkán fordul elő gyomorrák: a és között készült statisztikák szerint évente átlagosan 4-szer diagnosztizálták ezt a típusú betegséget ezer 15 és 19 év közötti fiatalnál, akik közül három férfi és egy nő volt.

gyomorrák fiataloknál

Sokkal gyakrabban fordul elő férfiaknál Kétszer több esetben diagnosztizálnak gyomorrákot férfiaknál, mint nőknél gyomorrák fiataloknál írja a DialyMail a brit Rákkutató Intézet adataira hivatkozva. Számos tényező növeli a gyomorrák kialakulásának kockázatát, ezek közé tartozik az étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, egyes fertőzések és az örökletesség.

gyomorrák fiataloknál

Tünetei lehetnek a fáradtság, levertség, teltségérzet, emésztési zavarok, savasság, vérzés, nyelési zavarok, étvágytalanság, fogyás, folyadék a hasüregben, és véres széklet. Kapcsolódó cikkek.

gyomorrák fiataloknál