A tartós HPV-fertőzés veszélyeztetheti a családtervezést

Hpv vírus terhesség után

Tartalom

    hpv vírus terhesség után hpv vírus teherbe eshetek

    Sajnos a vírus többszöri kezelésre sem reagált és már két kisebb mûtéten estem át mivel a méhszájamon gyulladásos elváltozást figyeltek meg 4 éve volt egy egészségügyi küretem és 1 hónappal ezelõtt egy elváltozott gyulladásos szövetdarabot távolítottak el, melyrõl azt mondták, rákmegelõzõ állapot volt.

    A párommal csak kb. Kérdésem, javasolná-e egy ilyen esetben a minél hamarabbi gyermekvállalást a fenti problémára hivatkozva, vagy csak emiatt nem érdemes megváltoztatni a terveinket.

    hpv vírus terhesség után a szemölcsök nőttek

    Válasz: Nagyon nehezet kérdezett, és a válasz nem is igazán szakmai lesz. A HPV fertõzésrõl azt kell tudni, hogy, mivel vírus okozza, semmiféle kezelést nem ismerünk gyógyítására.

    hpv vírus terhesség után neuroendokrin rák szalag

    Az esetek szerencsésebb részében a szervezet védekezõ rendszere képes legyõzni a vírusfertõzést. A magas kockázatú HPV fertõzések viszont nem mindig oldódnak meg ilyen egyszerûen. Sajnos azt kell mondanom, hogy bármikor hpv vírus terhesség után ismételten kóros citológiai lelet, bár az is elõfordulhat, hogy soha többet nem lesz ilyen problémája.

    hpv vírus terhesség után helmintikus tünetek a kezelés során felnőtteknél

    Ha viszont ismételten mûtétre kerül a sor, utána a teherbe esés esélye valóban kisebb lesz, illetve van még a legrosszabb eset is, ha ne adj isten a méhet el kell távolítani. Ezek közül a lehetõségek közül sajnos senki nem fogja tudni megjósolni, hogy melyik következik be.

    hpv vírus terhesség után parazita okozta

    Ezek ismeretében kell dönteniük a gyermekvállalásról, de ezt a döntést csak Önök hozhatják meg. Azt is hozzáteszem persze, hogy jobb lenne látni a pontos szövettani leletet, illetve esetleg a méhszájon észlelhetõ eltérést is.